perjantai 21. elokuuta 2015

NEVER GIVE UP!



Mieli lepää, niin maisemissa kun itse saunassa ja järvessä. Kiireisen viikon päässä ihanan rentouttava kokemus - taas kerran!
Kunpa me ihmiset oppisimme nauttimaan pienistä, jokapäiväisistä asioista; miten paljon onnellisempia olisimmekaan ja oppisimme tyytymään vähään!
-Kamala kliseé juuri näinä päivinä kun politiikot tappelevat yhteiskuntasopimuksen kariutumisesta ja hurja määrä pakolaisia seilailee pitkin Välimerta, ja yksi akka vaan höpisee pienistä asioista!
Mutta kun ne pienet asiat vaan ovat pienille ihmisille niin tärkeitä ja helpottavat sitä jokapäiväistä elämää. Sama kuten aikainen puuttuminen - koulua on vasta käyty vajaat kaksi viikkoa ja jo olen useampaa oppilasta puhutellut. Ja puhuttelen jatkossakin. mitään "kaavaa" ei minulla ole, kunhan kyselen syitä huonoon käytökeen ja parannusehdotuksia, aina sieltä on jotain irti saanut ja oppilas-opettaja- suhde yleensä paranee ja käytöskin hieman...Täysillä mukana pitää olla opekin jos oppilailta sitä vaatii, on mun mielipide!


Ei mulla tällä kertaa muuta - ihanaa ja aurinkoista viikonloppua vaan kaikille!!



Aamuaurinko talonnurkilla klo 06.20
Aikas ihana!


















Minusta tulee isona vielä puutarhuri!
Ihana ruusu, muiden kukkien lehdet onkin sitten jonkun elukan (kirvo, etana?) toimesta syöty reikiä täyteen... Ehkä hyvä etten ota puutarhurin hommia vakavasti - voisin olla vallan huolissani!
Kurkunraakileesta poistin pienen etanan, sitten kastelin TOLUlla koko kukkapenkin. Älkääkö kysykö että "miksi"- muistin vaan että se on luontoystävällistä ja pitäisi ainakin kirvoja tappaa.... Näkee nyt!








Ai niin, tässä sadonkorjuun tuloksia:
mansikka
vadelmia
oispa maito, josta jogurtti tehty, vielä omasta lehmästä!
tällaista omaa viljelyä pitäisi enemmän saada kouluun , ainakin keittiöpuolen oppilaille!

Ensi viikolla HAMK, ja piti olla myös Keke-koulutusta (=kestävä kehitys)  mutta se peruuntui osallistujapulan takia. Harmi, se on tulevaisuutta ja kilpailukyvyn parantamista! Jos Treen aikataulut passaa, ilmoittaudun vielä sinne!

Ihanaa viikoloppu kaikille- huomenna suuntana Ypäjä ja sunnuntaina Mäntyharjuun tuomaritehtäviin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti