tiistai 25. elokuuta 2015

Huomenna HAMK jatkuen to ja pe - innostunut! -Lökkefonden Tanskassa :)


Etenkin TV5 näyttämä "Drengeakademien" sai minut kovasti innostumaan ja miettimään soveltamista Suomen oloihin ja poikiin - kaksi viikkoa on lyhyt ja raju aika, mutta tulokset puhunevat puolestaan! Löytyi Lökke-fondenin Facebook sivutkin ja jätin heille viestiä lisätietoja varten - saa nähdä poikiiko mitään?

"Never give up" olin otsikoinut edellisen postauksen, mutta kuinka ollakkaan satsanalys-tentti oli jälleen mennyt päälaelleen ja uutta ei tänä syksynä enää ole tarjolla.Vimmastuneena katsoin myös Jyväskylän YO:n sivuja ja sieltä olisi toki löytynyt sellainen englannin appro mikä olisi alkanut kirjoittamalla ja tekstireferoinnilla; enemmän mun alaa. Olin yön yli ilmoittautuneena tenttilistoilla, mutta tänään oli vaan myönnettävä etten minä kaikkeen repeä, ja peruin ilmoittautumiseni . :(
Toki harmittaa, lähinnä matkan takia! Mutta luennoilla oli läsnäolopakko, ja kmitä nimenomaan kielioppiin tulee, olisi ne luennot tuiki tarpeellisia. Jyväskylään 208km sivu...

katsotaan osaanko "Lökke-fondenin" sivut linkittää!
https://www.facebook.com/Loekkefonden?fref=photo
bild från lägret 29.6-12.7.2015100 killar från olika orter i Danmark, 7-9 klassister, varav majoritetn åttor ( detta hososs också -dom ÄR rena rama snorvalpar i den åldern!) via linken hittar du också inlärningsresultat mm - kolla! Om det behövs, kan jag försöka översätta - skriven danska är nästan förståeligt!


Huomenna, jos jaksan, raportoin mitä uutta Kiipula-seminaarissa! Tässä on nyt niin paljon kaikke ajoka suunnasta tulevaa tietoa ja faktaa että ihan mennee sekaisin!-Eilen tuli tietoa Keravalla KEUDAn yto-aineiden tiedotustilaisuudessa- OPH:lta ei vielä selviä ohjeita miten arvostelut jatosssa hoidetaan. Että näin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti