sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Gareth maneesisssa 30.10.2016, ikää reilut 4kkVoiko tähän enää mitään kommentoida - omia kokeiluja YOUtuben kautta - no videossa näkyy vauhti ja ilo mitä kaikilta nuorilta voidaan toivoa! Tämä kaveri oli toista kertaa elämässään maneesissa, ja nyt kun kelit alkavat olemaan sateisia ja kuraisia, niin käytämme heitä varmaan useamminkin juoksemassa sisätiloissa! Hauskaa oli se, että 20-vuotiaalle Grixielle riitti ratsain paljon lyhyempi verryttely tänään kun tamma jo oli liikkunut lapsensa kanssa alkuverryttelyn verran! Kunhan itse pääsen flunssasta eroon, taidan ottaa rouvan omaan ratsastukseen kerran-kaksi viikossa-  jospa vielä 21-vuotiaana Grixie starttaisi koulua??!!! :)

Kirjamessuillakin tuli käytyä -ensi vuonna pitänee organiosida aikaisemmin jotta saamme myös oppilaat innostumaan tapahtumasta ja ehditään järjestää yhteisenä tapahtumana- nyt oli mm Jiiveegee haastateltavana, samoin Cheek  - kunhan etukäteen selvittää löytyy nuorillekin paljon katsomista ja kuuntelemista!
Koulussa alkanut uusi jakso ja osittain uusiin oppilaisiin tutustuminen - omaa pinnaa koeteltiin myös. Ihan ajattelemisen aihetta, mutta "varhainen puuttuminen" on yhä se mun juttu ja puhelinta käytän mieluummin kuin mitään Wilmoja- palaute vanhemmiltakin on ollut rakentavaa! Näillä mennään , tulevalla viikolla miettitään niitä opiskelutaitoja ja lukemista.
- Virtasen Ville komisario Sorjosena, ihan sikahyvä kotimainen dekkari - NYT.

https://oppimis-ja-muistitekniikat.fi/oppimistekniikat/opiskele-tehokkaasti/
Tuossa ihan hyvä linkki huomisille tunneille!
Keskiviikoksi jouduin hankkimaan sijaisia ja järjestelemään tunteja - mukana delegaatiossa menossa Opetushallitukseen jossa paneudutaan ratsastuksen ja hevosalan tutkintouudistukseen. Pikkulinnut lauloivat ettei ratsastuksenopettajan tarvisi uuden tutkinnon mukaan enää tietää hevosista, niiden terveydestä tai ruokinnasta yhtiäkäs mitään. Mielenkiintoista! Tuskin keihäänheiton valmentajakaan mitään keihäistä tietää...tai jääkiekkovalkku luistimista, eihän? Ja hevonen on sentään ELÄVÄ ja tunteva "urheiluväline"!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti