sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

VAALIPÄIVÄ, vapiskaa! No, ei sentään, mutta mars äänestämään!Tereveeset Tampereelta! Ja vähän toiveajattelua tuossa kuvassa- SUKOL:in seminaarin jälkeen pyörähdin vielä uimassa tuossa hyvänkokoisessa uimahallissa (lätkähallin vieressä, jossa ottelu meneillään- HIFK nöyryytti tällä kertaa Tapparaa omalla kotikentällä) Edes pienempi allas riittäisi tänne Mäpe-kylään kun tuo järvessäuinti talvisin on hieman kylmää- ei tule juuri 25m enempää porskuteltua!
Tilaisuuden paras anti oli tällä kertaa Kari Moilasen vetämä työpaja eri opiskelutekniikoiden hyödyntämisestä oppimisvaikeuksien kanssa kamppailevien oppilaiden arjessa - siitä kooste myöhemmin.
Hauskinta- ja yllättävintä- oli konsultti (he-he) Erkki Rannon pitämä puolituntinen "opettajan voimavaroista ja työssäjaksamisesta" - kyllä tämän jälkeen jaksaa! Hurttia huumoria ja aikamoista satiiria kaikenmaailman pelastavista konsulteista...

Tässä vaiheessa en enää lukijoille toivota kuin hyvää äänestyspäivää- onneksi keli ainakin täällä Mäntsälässä on varsin inhimillinen joten sen perinteisen sunnuntaikävelyn voi hyvin suunnata lähimmälle äänestyspaikalle !


"konsulttiterveisin" Tampereelta- Erkki Ranto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti