maanantai 16. marraskuuta 2015

arjen työtä....

pikainen maininta- arkisessa aherruksessa ei tietotekniikka ainakaan VIELÄ jyllännyt täysillä, tosin olimme raksalaisten kanssa nyt ekaa kertaa tietsikkaluokassa. Ope aloitti KIELTÄMÄLLÄ koskemasta koneisiin kun poimin esille englanninkielisiä lastenohjelmia jotka sijoittuivat raksatyömaalle...no, muutamisa työkalujuttujakin katsottiin ja sitten annoin heidän surffailla eri sivustoilla ja tehdä niitä "vanhoja" ylen tehäviä. ja lopuksi inho-ope teetti TAAS sanakoken edellisestä aiheesta...
Muutamat muorit soitin, yhä edelleen sitä mieltä että varhainen puuttuminen paras- ja vastaanotto ihan suopeaa. En nimittäin pidä siitä että pojat ovatnäsäviisaita ja uppiniskaisia sekä häiriköivät.
Mukautetun nuorenmiehen opinnoista olen poissaolojen takia jo hieman huolissani, mutta kun iltapäivällä ilmaantuikin kouluun sain tehtäviä annettu. Tein eräästä lukukappaleesta oman, helpotetun version jossa osa valmiiksikäännettynä.
Maanantaina jatketaan- täytyy jotain keksiä ellemme taaskaan pääse työmaalle- oma ope Vesa ehkä näyttämään työsalia? ja ensiviikolla saataneen Tuula paikalle jonain päivänä?  jaksoa jäljellä enää ensi ja puolet seuraavasta viikosta!!!
Ne on ihania ne raksapojat, vaikka aika villejä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti