maanantai 1. kesäkuuta 2015

KeKe-koulutusta Helsingissä!

2.6.Ympäristöministeriö isännöi huomista tilaisuutta, josta toivottavasti saan ammentaa ideoita myös erkkapedaan - koskeehan aihe meitä kaikkia suomalaisia! 8.30 alkaa kahvittelulla- toivottavasti mielenkiintoinen aamupäivä luvasssa!
5.6 -kaksi päivää sulateltu- ihan positiivinen tapahtuma, ja KESKO, hieman yllättäen satsaa paljonkin
palkaamalla myös erityistä tukea tarvitsevia työntekijöitä. Rakennus- ja investointialalla toimiva SRV antoi myös hyvää infoa toimnnastaa nimenomaan kestävää kehitystä ajatellen, ja koko tilaisuus oli hyvin rakennettu ja nyt ollaan sitten käyty ympäristöministeriössäkin! Harvinaisen vähän väkeä oli läsnä tässsä opettajille suunnatussa tilaisuudessa- liekö koulujen päättyminen muutamaa päivää aiemmin tyhjentänyt takin hihat kokonaan?
Merkkasinkun  kyllä keke-koulutusten syksyiset päivämäärät ylös, kyseessähän on paljon muutakin kun pelkkää energian ja vedensäästöä-  ajatuksia herättävää toimintaa! kannattaa tutustua esim CRnet- sivustoihin !
FB- sivustoilla kiersi joku lehtijuttu "poniterapiasta" jonkun lastentarhan yhteydessä- hai haloo, vanha juttu. Nousi nyt taas esille miten paljon eläimet voivat AUTTAA kun opetellaan vastuunkantamista tai on tunne-elämän häiriöitä!
Kirjalisuutta tällä hetkellä ryhmämme töihin kuuluva "Käytännön mielenterveystyö" (Hietaharju-Nuuttila / TAMMI) ja ostin Hesassa käydessni mielenkiintoisen masennuksesta kertovan opuksen. Kirjoittaja Aku Kopakkala oli noin vuosi sitten uutisissa kun hänet mielipitestään lääkeyhtiötä vastaan oli irtisanottu Mehiläisen psykoterapiapelveluiden johtajan tehtävistä.