lauantai 1. huhtikuuta 2023

Uusia kavereita ja uusia kujeita- eikö tämä touhuaminen jo voisi loppua?

 Pian vuosi täynnä koiranelämää- ja mikä vuosi. Tai siis omalta kohdaltani aika täyttyy vasta kesäkuussa, mutta Susu ei pian enää ole mikään pentu!

-Paitsi käytökseltään, voi hyvät hyssykät miten kaveruus naapurityttö Ninniin on hauska! Ninnin ulina alkaa jo kun se edes vaistoaa että Susu on lähettyvillä, ja Susulla tuntuu olevan Ninnin ulkoiluajat täysin selvillä kun levottomuutta ja pientä ulinaa saattaa ilmaantua vaikka just on ulkosalla käyty..
Laitan tällä kertaa vaan niitä iahnaia kuvia, talvikin jatkui - kuratassuista kärsittiin kaksi päivää- ja koira on myös Kimin luona tutustunut yhden yön verran kaupunkilaiselämään Keravalla. Äsken palautui Tomin hoidosta Sääksjärvellä, ja naapurien kanssa on nauttinut mitä ihanimmista lenkeistä- kyllä Susun kelpaa!




Ninja-kissan kanssa elämä on helpottanut- ovat lähes kavereita tänä päivänä ja Ninja antaa "tassu-kyytiä" sopivasti välillä eikä juokse enää täysillä karkuun! 

Ikkunalautakin oli saanut kyytiä yksi päivä- ikkunassa vielä kovasti nenänjälkiä - ja tänään löytyi vaatehenkari palasiksi purtuna lattialta, puun puutosta?

Katrinrannassa osaa hyvin käyttäytyä- ilmeisesti labradorin luonteeseen kuuluu tiettyyn pisteeseen asti vahtiminen - verannalta seurataan silmä tarkkana uimareita, ja puruluu maistuu.

Eipä tässä noita tuhoja enempää ole moitittavaa, ehkä se elämä vähän iän mukana sitten tasaantuu. Jotain näyttelytoimintaa taidan taas kesäksi katsella...




..Ninjan kanssa solmittu jonkin asteen YYA-sopimus...


Ja Kimin luona oli kiva juoksuttaa poikaa ensin kakalle illalla, ja erikseen vielä pissalle. Ja aamulla 06 uudestaan...

Kerrostalon rappuset - 3krs- sujuivat mallikkaasti!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti