perjantai 26. heinäkuuta 2024

 Nyt silmät tutkittu-ja terveet! Seuraavaksi avattava koirien Tinder ja ryhdyttävä tutkimaan sopivia sulhasehdokkaita- järjestetty avioliitto siis kyseessä😅😂😅

Porvoossa erikoiseläinlääkäri Tarja Kolisoja tutki nopeasti ja huolella silmät, eikä Susu pannut yhtään pahakseen joten sai myös kehuja kätöksestään!

Kuumana päivänä tehtiin sitten pieni lenkki joen toiselle puolelle ja ihmeteltiin- tai minä ihmettelin- miten joskus yli 50 vuotta sitten olen suksilla uskaltanut Kokonmäkeä alas laskea...
Noh, kaaduinhan minä kun en vauhtia osanut säännöstellä ja vedin mutkat suoriksi - siinä tähän mennessä ainoa laskettelukokemus-joka myös saa ainoaksi jäädä!

Cison kanssa treffit rantakadun varressa "Kiva" ruokapaikkaan, ossa koirille kuului nakki+vesikulhon menuhun!

Ja sitten Sääksjärven "Susukiven" kautta kotiin, tottakai!
-Talvikuvassa Susu poseeraa näyttelyasennossa, painoa nyt 30kg,mutta toki pienenpuoleinen narttu, Fasuunkin verrattuna (34kg) ja etenkin noihin jättiuroksiin jotka saattavat painaa 40-45 kiloa. huh.



Nyt on niin helpottunut olo noitten silmien takia, etten malta enempää edes kirjoittaa- laittelen vaan yhden uimahyppyvideon ja muutamia muita kuvia- huomenissa itse tuomaroimassa, mutta Susu saa jäädä kotiin lepäämään helteellä ja naapurit käyttävät ulkona. Meillä on niin ihana neljän asunnon naapurusto tässä- itse asunut liki kymmenen (10) vuotta jo- !!!! Aika kuluu nopeammin mitä vanhemmaksi tulee!




Porvoo on kiva kesäkaupunki, ja ihana joulukaupunki myös!



Susu (ja minä myös!) ihmettelee lumitykkejä.
Ovat nyt työttöminä kun lämpötila ulkona +29
Porvoonjoki uudelta sillalta


Mummoja moikkaamassa toissaviikolla



Ninnin kanssa Haukankierroksen varrelta Hunttijärven eteläpäässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti